Hayal ötesi başarı

Yakın Doğu Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü, KKTC Milli Eğitim Kültür ve Spor Bakanı Kemal Dürüst, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel ve YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı İrfan Günsel ile birlikte kutladı.

ÖZEL BİR HİKAYE
Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel etkinlikte yaptığı konuşmasıyla tüm öğretmenlere duygu dolu anlar yaşattı. Dr. Suat İ.Günsel, “Geçen zaman içerisinde çok ilerleme kaydettik, hayalin ötesinde başarılara imza attık ve tüm bunların ötesinde biz olabilmeyi, bir olabilmeyi başardık,  asıl önemli olanın ise Yakın Doğu Koleji olarak özel olmaya yakışan bir hikayemiz var” diyerek, hikayesi olan her şeyin önemini, değerini ve güzelliğini vurguladı. Dr. Günsel, karşısında böylesine genç ve dinamik bir öğretmen kadrosu görüyor olmaktan mutlu olduğunu söyleyerek, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü bir kez daha kutladı.

AİLENİN BAĞLILIĞI
Kokteylin açılış konuşmasını tüm idareciler adına Yakın Doğu Koleji Müdürü Işılay Arkan yaptı. Arkan, Yakın Doğu Ailesinin birbirine duyduğu sevgi ve saygı bağının ne derece güçlü olduğunu kaydederek öğretmenler gününü Yakın Doğu Koleji için daha anlamlı kılan Milli Eğitim Kültür ve Spor Bakanı Kemal Dürüst ve Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’in kendilerini onurlandırması olduğunu vurguladı. Milli Eğitim Kültür ve Spor Bakanı Kemal Dürüst, KKTC’ye böylesi güzide bir okul kazandırdığı için Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’i tebrik ederek başladığı konuşmasında, Dr. Suat İ. Günsel isminin KKTC için çok önemli olduğunu İfade etti.

FACEBOOK’TAN TAKİP ET

Yorum bırakın